GRAFISCHE BENODIGDHEDEN

Een focus op sterke communicatie


BEDRIJVEN blinken uit in hun eigen vakgebied. Het is essentieel om deze kwaliteiten te uiten en te weerspiegelen in iedere vorm van COMMUNICATIE. Er wordt op deze manier een geheel PROFESSIONEEL KARAKTER gecreëerd. Hiermee wordt bedoeld dat het niet enkel belangrijk is wat er verteld wordt, maar ook hoe het verteld wordt. Een grafische communicatie wordt bedacht. Een mooie en doeltreffende presentatie van informatie blijft immers langer hangen dan wanneer hier veel minder aandacht aan wordt besteed.

Ieder bedrijf heeft een passend concept, een uniek karakter. Deze EIGENLIJKHEID vormt de basis bij het ontwerpen van grafische toepassingen. Als logisch gevolg sluit de gekozen vormgeving perfect aan bij alles waar het bedrijf voor staat.

Wat deze grafische benodigdheden zijn, kan zeer ver gaan en heeft te maken met de behoeften van elk uniek bedrijf. Meestal is het vertrekpunt een logo. Aansluitend wordt gezocht naar een allesomvattende huisstijl die steeds herkenbaar is in bijvoorbeeld PRESENTATIEMAPPEN, NAAMKAARTJES, KERSTKAARTJES, TIJDSCHRIFTEN, STICKERS, SPANDOEKEN, BEDRIJFSBUSSEN en nog veel meer.