WEBDESIGN

Websites op maat


ONLINE MARKETING is zeer doeltreffend omdat het een grote groep personen bereikt. Het is ook heel gebruiksvriendelijk doordat bijna iedereen actief is op het internet. Om deze reden wordt het aangeraden dat bedrijven een ONLINE IDENTITEIT creëren. Dit kan via sociale media, maar eveneens via een uitstekende website.

Voor webdesign wordt er bij Séverine Poelmans GCV maximaal ingezet op VINDBAARHEID. Het is tenslotte de bedoeling dat de website van de klant direct verschijnt wanneer iemand een firma zoekt in hetzelfde vakgebied. Hiervoor worden SEO strategieën toegepast. Eén hiervan is het opmaken van teksten, waarbij woorden zorgvuldig gekozen worden. De teksten lezen vlot, maar zorgen er eveneens voor dat de website ‘hoger staat in google (en andere zoekmachines)’.

Daarenboven wordt uiteraard gestreefd naar een professionele vormgeving die aansluit bij de huisstijl. Séverine Poelmans GCV is immers een GRAFISCH BUREAU waarbij design hoog in het vaandel staat. Het is enorm relevant dat alle foto’s, video’s, enz. steeds van hoog niveau zijn. Een sterk online-profiel straalt opnieuw professionaliteit uit en reflecteert op de dagdagelijkse activiteiten van de betreffende firma.