TEKSTEN OP MAAT

Séverine Poelmans GCV


Niet enkel grafische, maar ook TEKSTUELE COMMUNICATIE (copywriting) is belangrijk. Het zorgt eveneens voor herkenbaarheid en vormt een weerspiegeling van professionaliteit. Daarenboven biedt het de vrijheid om letterlijk te vertellen wat nodig is.

Het is doeltreffend dat de verschillende TEKSTEN binnen één instantie in overeenstemming zijn. Dit wil zeggen dat de vorm en inhoud steeds op dezelfde manier worden opgemaakt, mits aanpassingen naargelang het platform en de doelstellingen. Er zijn ook verschillende manieren waarop een bedrijf tekstueel kan communiceren. Denk bijvoorbeeld aan luchtige, korte en bondige tekstjes of aan hippe en grappige teksten met woordspelingen. Er kan eveneens gekozen worden voor informatieve teksten die degelijke inhoudelijke beschrijvingen geven. Ook bij COPYWRITING heeft alles te maken met het doelpubliek dat voor ogen is. De verschillende teksten kunnen dienen voor o.m. websites, brochures, folders, tijdschriften, presentatiemappen en banners.

Bij SÉVERINE POELMANS GCV wordt gekozen voor een grote slagzin in combinatie met teksten. Deze zijn niet al te lang maar bieden inhoudelijk toch veel informatie.